Αν ψάχνετε να συνεργαστείτε με άλλους developers, μπορείτε να το κάνετε εδώ. Περιγράψτε τι ψάχνετε.
Άβαταρ μέλους
By CyberCr33p
#69 Ψάχνω άτομο με γνώσεις Javascript και PHP για να συνεχίσει project που είναι στημένο σε Laravel. Όποιος ενδιαφέρετε να μου στείλει βιογραφικό ή/και παλαιότερες δουλειές που έχει κάνει στο chris [at] cretaforce.gr
Άβαταρ μέλους
By dimsav
#72
CyberCr33p έγραψε:Ψάχνω άτομο με γνώσεις Javascript και PHP για να συνεχίσει project που είναι στημένο σε Laravel. Όποιος ενδιαφέρετε να μου στείλει βιογραφικό ή/και παλαιότερες δουλειές που έχει κάνει στο chris [at] cretaforce.gr


Γεια σου CyberCr33p,

θες να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη θέση αυτή;
Πχ: πρόκειται για full-time ή part-time εργασία; Ποιος κάνει την πρόσληψη;
Άβαταρ μέλους
By CyberCr33p
#118 Μιας και συνεχίζω να ψάχνω άτομο να συνεχίσει το project μιας και προγραμματιστής που το έφτασε μέχρι εδώ δεν έχει ελεύθερο χρόνο για να το συνεχίσει στέλνω περισσότερες πληφορίες:

Αφορά επιχείρηση που ασχολείται με web hosting και domains.

Υπάρχει ένα wordpress site στο www.domain.gr που με αυτό δεν ασχολείται καθόλου ο προγραμματιστής. Είναι απλά για παρουσίαση της επιχείρησης και των υπηρεσιών.

Μετά είναι ένα API στημένο σε Laravel στο api.domain.gr , αυτό κάνει τα πάντα όσο αφορά τα hosting (π.χ. λίστα με τα πακέτα του κάθε πελάτη), τα domains (σύνδεση στο μητρώο για τα .gr καθώς και στο www.enom.com για τις υπόλοιπες καταλήξεις - δηλαδή το δικό μας API συνδέεται στο ΑPI του .gr και του ENOM για καταχωρήσεις, ανανεώσεις, αλλαγή nameservers, κλπ), επίσης η διαχείριση του καλαθιού για παραγγελίες-ανανεώσεις γίνεται από εκεί, εγγραφή νέων χρηστών, επαναφορά κωδικού χρήστη, κλπ.

Τέλος υπάρχει και το myaccount.domain.com στημένο με Altair theme ( https://themeforest.net/item/altair-adm ... e/12190654 ). Aυτό είναι σε AngularJS που στέλνει αιτήματα στο api.domain.com και εμφανίζει τα αποτελέσματα. Αυτό θα είναι δηλαδή που θα έχουν πρόσβαση οι πελάτες.

Το 80% της πρώτης έκδοσης της σελίδας είναι έτοιμο, κυρίως μένει το καλάθι παραγγελιών και οι πληρωμές μέσω visa/paypal που θα χρησιμοποιεί την BrainTree (θυγατρική της paypal).

Στην δεύτερη έκδοση θα χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση του Laravel στην τελευταία του έκδοση, να προστεθούν λειτουργίες για διαχείριση των πακέτων hosting (αυτό θα γίνεται μέσω ssh με εντολές που θα στέλνει το API στο control panel του hosting - γίνεται εύκολα αυτό μιας και το υποστηρίζει το Laravel, π.χ. θα εμφανίζονται τα domains που είναι περασμένα σε αυτό το hosting, τα e-mails, οι βάσεις δεδομένων, η χρήση του χώρου στο δίσκο, κλπ.)

Οπότε ψάχνω κάποιον που έχει ασχοληθεί με Laravel και AngularJS. Επίσης πρέπει να ξέρει από git (είναι ανεβασμένος ο κώδικας στο bitbucket). Τέλος σε κάθε λειτουργία στο API γράφεται και το αντίστοιχο test ώστε εάν αλλάξει κάποια λειτουργία να ξέρουμε εάν σπάει κάτι άλλο.

Ο προηγούμενος προγραμματιστής θα δείξει τι έχει κάνει στον νέο που θα αναλάβει να το συνεχίσει. Εάν θα ασχοληθεί full-time ή part-time δεν μας ενδιαφέρει, ούτε εάν είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης που δουλεύει και κάπου αλλού. Θα πρέπει να συμφωνηθεί πόσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρώσει αυτά που απομένουν να γίνουν και στη συνέχεια βλέπουμε εάν θα γίνει πρόσληψη για κάποιο χρονικό διάστημα ή εάν η επιχείρηση θα κόψει απόδειξη δαπάνης ή εάν είναι ελεύθερος επαγγελματίας να κόψει τιμολόγιο ή ακόμα και συνδιασμός και των παραπάνω τρόπων.

Ανάλογα με το εάν η συνεργασία θα είναι καλή θα συζητήσουμε και για άλλα 2 projects που είναι να γίνουν στη συνέχεια.

Βιογραφικά (εάν υπάρχουν και δείγματα δουλειάς ακόμα καλύτερα) μπορούν να σταλθούν στο [email protected]